A mi lányaink a legszebbek!

A múlt hétvégén rendezték meg az Európa szépe választás magyarországi döntőjét, azaz a Miss Europe Continental Hungary 2016 szépségversenyt. Tavaly ceglédi, idén pedig abonyi lány lett az Európa szépe választás 3. helyezettje a magyarországi döntőn. Abonyi lány is képviseli majd hazánkat az Európa szépe választáson!

Egy abonyi lány Juhász Julianna nyerte el az Európa szépe magyarországi döntőjének a 3.helyét azaz 2. udvarhölgy lett a múlt hétvégén Budapesten megrendezett Miss Europe Continental Hungary 2016 szépségversenyen. Tavaly, 2015-ben pedig ugyanezt a címert nyerte el Fehérvári Dóra ceglédi szépségkirálynő.

2016-ban Juhász Julianna is képviselni  fogja hazánkat a novemberben Olaszországban, Perugiaban megrendezésre kerülő Európa szépe választáson.

Reméljük hogy dobogós helyezést sikerül elérnie hiszen több magyarországi szépségversenyen szerepelt már top 3-ban és az olaszországi nemzetközi versenyre pedig több hónapos felkészülést fognak kapni a lányok a Miss Europe Continental Hungary szervezőitől (edzések, nyelvtanulás, modellórák stb). Julianna már most befutott modellnek számít hiszen több óriásplakáton szerepelt már valamint most a versenynek köszönhetően egy exkluzív modellszerződést is kapott a Regina's Desire ruha és bikini cégtől.

Az abonyi Juhász Julianna 25 éves, jelenleg végzős hallgató a Semmelweis Egyetem egészségügyi szervező szakán, és a Tisztifőorvosi Hivatalnál tölti gyakorlatát. Mellette hostess és modell munkákkal foglalkozik, illetve szeptembertől kezd egy színész képzésben. 7éves kora óta zongorázik és két éve gitáron is tanul. Szeret énekelni, túrázni, idegen nyelveket tanulni. 

Célja a versennyel, hogy minél több tapasztalatot és élményt szerezhessen.

https://dozsanepe.blogstar.hu/./pages/dozsanepe/contents/blog/28910/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?