Hamarosan kezdődik az M4 építése

Heteken belül elindul az építkezés az M4-es gyorsforgalmi út M0-Cegléd és Cegléd-Szolnok közötti szakaszán. A beruházás a tervek szerint 2018 utolsó negyedévében ér véget - közölte a térség fideszes országgyűlési képviselője.

Bene Ildikó elmondta: a Szolnok-Fegyvernek közötti szakaszról még tartanak az egyeztetések az építtetőkkel, csak ezután kezdődhet el a közbeszerzés és a műszaki tartalom meghatározása. Hangsúlyozta, hogy nem autópálya, hanem négysávos autóút épül. A tervek szerint az építkezés még idén, vagy 2017-ben elkezdődik, és 2019 végére készül el.

Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere (Fidesz-KDNP) közölte, hogy az M4-es Szolnok és Budapest közötti szakaszán szeptemberben várható a terület átadása. Az abonyi elkerülő szakaszon gyorsforgalmi út épül, egy meglévő fél autópályát kell két sávval bővíteni - fűzte hozzá. Kitért arra, hogy az M4-es Szolnoktól keletre haladó szakaszáról folynak a tárgyalások, a jelenlegi információk szerint az érintett útszakaszon négysávos út és négysávos híd épül.

Címkék: Cegléd, Fejlesztés
https://dozsanepe.blogstar.hu/./pages/dozsanepe/contents/blog/29168/pics/lead_800x600.jpg
Cegléd,Fejlesztés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?