A ceglédi lehet az Év Fürdője

Közel kétszáz fürdő mérkőzik meg Az Év Fürdője 2016 versenyben, amelyben a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont a közönségszavazás jelen állása szerint a legjobbak között szerepel.

Augusztus 31-én lezárul a nagy hazai fürdőverseny, melyben három kategóriában keresik a legjobb magyarországi fürdőket, idén második alkalommal. A szeptember 5-ei eredményhirdetésen kiderül, mely fürdők lesznek Az Év Fürdője 2016, Az Év Feltörekvő Fürdője 2016 és A Helyiek Kedvenc Fürdője 2016 cím nyertesei.  

Az Év Feltörekvő Fürdője lehet a ceglédi

A verseny legutóbbi, a pontos helyezések ismertetése nélkül nyilvánosságra hozott állása szerint a  Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont különösen jó teljesít, Az Év Feltörekvő Fürdője 2016 kategóriában a Top 10-ben szerepel.

Még lehet szavazni

A fürdőbe járó közönség kedvencére az azevfurdoje.hu oldalon tud voksolni a hónap végéig. A helyi fürdőt pedig ide kattintva lehet szavazatokkal segíteni: Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont.

A versenyben résztvevő közel 200 fürdőre eddig összesen 169 ezer szavazat érkezett. Az eredményeket megyei bontásban is közlik majd, így ősszel az is kiderül, melyik Pest megyei fürdő szerepelt a legjobban Az Év Fürdője 2016 szavazáson.

A szavazók között wellness hétvégét és további értékes nyereményeket sorsolnak ki.

https://dozsanepe.blogstar.hu/./pages/dozsanepe/contents/blog/29735/pics/lead_800x600.jpg
Cegléd,Fejlesztés,Hírek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?