"Jogunk van eldönteni, kivel élünk együtt!"

Testületi döntéssel és sajtótájékoztatóval is megerősítette a Fidesz Magyar Polgári Szövetség ceglédi képviselőcsoportja azt az álláspontot, amellyel elutasítják a kötelező betelepítési kvótát. A párt helyi elnöke úgy fogalmazott: a magyar embereknek joguk van eldönteni, hogy kivel szeretnének együtt élni, kivel szeretnék a jelenlegi adható szociális, megélhetési, gyermek, étkezési és egyéb támogatásokat megosztani.

A testületi ülésen megerősítette a képviselő testület azt a korábbi döntését, amellyel elutasítja a kötelező betelepítési kvótát. A Fidesz frakció vezetője és a párt helyi szervezetének elnöke sajtótájékoztatón beszélt arról, miért volt fontos megerősíteni mindezt. "Brüsszel meghozta a döntést arra vonatkozóan, hogy a kötelező elosztási eljárást be akarja vezetni, kötelezővé teszi a tagállamok számára a bevándorlók befogadását illetve kötelezővé teszi a befogadott bevándorlók részére biztosított átadandó ingatlanok használatát is. Tehát az ingatlanjainkat is kötelezően át kellene adni a bevándorlóknak." - fogalmazott Hörömpő Annamária, a Fidesz Ceglédi Szervezetének elnöke.

Vannak, akik arra biztatnak, nem kell elmenni szavazni, mert nincsen jelentősége, pedig soha ennyire egyértelművé Brüsszel nem tette, nem csak hogy kiáll terve mellett, de egyre jobban sürgeti és gyorsítaná a betelepítési eljárást - tette hozzá Hörömpő Annamária. - "Most van egyedül esélyünk arra, hogy a népszavazással, a tagállamok összefogva egyszerűen ellehetetlenítsék ezt a döntést, el kell menni szavazni, már csak azért is, mert a demokrácia egyik alappillére maga a népszavazás illetve teljesen egyértelmű, hogy ha valaki egy határon át akar menni, akkor nem ideológiai kérdés, hogy ha az nem szabályos átmenetel, az egy bűncselekmény. A magyar embereknek joga van eldönteni, hogy kivel szeretnének együtt élni, kivel szeretnék a jelenlegi adható szociális, megélhetési, gyermek, étkezési és egyéb támogatásokat megosztani."

És azt is át kell gondolni - folytatta, hogy a jelenlegi demográfiai adatok tükrében hogyan alakul majd a kisebbség többség kérdése, mondjuk ötven év múlva. "Tehát a Fidesz Magyar Polgári Szövetség képviselőcsoportja is azt kéri a kedves ceglédiektől, hogy menjenek el szavazni, menjünk el szavazni, mert nekünk van szükségünk a helyi munkára és nem a bevándorlóknak, menjünk el szavazni azért, mert a kultúránkat mi magunk szeretnénk meghatározni, hogy milyen legyen és menjünk el szavazni azért, mert nem szeretnénk külterületeken csellengő idegeneket, akik erőszakoskodnak családunkkal, vagyonunkkal." - erről már a frakcióvezető, dr. Ferenczi Norbert beszélt.

https://dozsanepe.blogstar.hu/./pages/dozsanepe/contents/blog/30488/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?